Så här började det

Dahlmark Entreprenad grundades när David skulle dränera sitt eget hus. Han kontaktade då fem entreprenörer av vilka två inte återkom överhuvudtaget. De övriga tre gjorde visserligen noggranna hembesök men deras offerter var svårtolkade och saknade tydliga beskrivningar om hur arbetet skulle utföras för att resultatet skulle bli perfekt. Att han trots allt valde en av dem fick han bittert ångra. Resultatet blev långt ifrån bra.


Men inget ont som inte har något gott med sig. Eftersom David redan drev verksamhet riktad till villaägare - genom Spolia AB - var det naturligt för honom att även erbjuda dränering.


Dahlmark Entreprenad utför idag cirka 100 dräneringar per år. Vi dränerar enligt den kvalitetssäkrade ISODRÄN®-metoden och lovar dig bästa tänkbara resultat i dräneringens alla delar. 

Medarbetare

MALEK

Projektledare

malek@dahlmark.se

Malek leder våra uppdrag med säker hand och finns alltid tillgänglig för dig som kund. Maleks passion vid sidan av jobbet är motorsport så får han en ledig helg, besöker han gärna Mantorp Park.

DAVID

VD, grundare

david@dahlmark.se

David är VD på Dahlmark Entreprenad AB. David är driven och ser bara möjligheter. David har bakgrund inom Byggnadskonstruktion. På fritidien tar han gärna båten ut och fiskar.

ROGER

Grävmaskinist

roger@dahlmark.se

Roger har arbetat med dräneringar i 25 år och drivs av utmaningen att söka bästa tänkbara lösning. Den grund som Roger inte kan dränera på ett perfekt sätt, existerar inte. Efter jobbet spelar han gärna ett parti schack.

ARvid

Montör

arvid@dahlmark.se

Arvid är utbildad inom Bygg och amläggning.         Arvid  har tusen intressen men en sak är säker: Efter jobbet sticker han inte ut och joggar. Det är inte hans grej.

YURY

Grävmaskinist

yura@dahlmark.se

Yura har 15 års erfarenhet av dräneringar och är Isocert-behörig. Efter jobbet ställer han sig gärna i köket för att laga sin absoluta favorit – lammfärsbiffar!

Varför anlita Dahlmark

Vi är ett dräneringsföretag som med hjälp av kunskap, erfarenhet, den senaste tekniken och bra materialval är specialiserade på att värmeisolera och fuktskydda inredda källare. När dräneringen är klar kommer din inomhusmiljö snabbt att bli mycket bättre. Det i sin tur minskar risken för allergier. Källaren blir även mer trivsam att vara i eftersom luften blir varmare. Dessa faktorer bör också rimligen leda till att ditt hus stiger i värde.
Dahlmark är även lika med ett personligt engagemang. Det märker du säkert när du träffar oss. Vi är noga med att hålla den överenskomna tidplanen och är det något du undrar över är det bara att fråga. Vi är ISODRÄN®-certifierade vilket garanterar att vi följer ISODRÄNS kvalitetssystem. Läs mer på isodran.se.

Fakta Dahlmark Entreprenad AB

  • Org nr 556974-1613
  • Alla maskinister har förarbevis.
  • Innehar F-skattsedel.
  • Ansvarsförsäkring upp till 10MKR hos If.
  • Vi använder enbart egna anställda.
  • Vårt försäkringsavtal med FORA ger våra
    medarbetare både försäkringsskydd och
    tjänstepension.