Dränering

Välkommen till ett dränerings­företag i Stockholm som med hjälp av kunskap, erfarenhet, den senaste tekniken och genomtänkta materialval är specialiserade på att värmeisolera och fuktsäkra husgrunder.

Behöver du dränera om huset ?

Har ditt hus också problem med dålig dränering och fukt i källaren? Då har du kommit rätt! Dahlmark Entreprenad hjälper dig med dränering i Stockholm så att ditt hus håller sig torrt och varmt i decennier framöver. Vi hjälper både företag och privatpersoner och arbetar enligt isodrän metoden.

Hur ofta behöver man utföra en dränering?

En god dränering enligt isodräns riktlinjer håller mellan 30-40 år. Anlitar du Dahlmark behöver du inte oroa dig mer för husets dränering, Vi är alltid mycket noggranna och gör alltid ett bra jobb. De nya isodränskivorna håller bort fukten samtidigt som väggarna andas. När dräneringen är klar blir inomhusmiljön snabbt mycket bättre. Det i sin tur minskar risken för allergier. Källaren blir även mer trivsam att vara i eftersom luften blir varmare. Dessa faktorer bör också rimligen leda till att ditt hus stiger i värde. Ofta märker våra kunder resultatet efter bara några dagar efter utförd dränering.

Det finns inga markförhållanden som vi inte klarar av. Med vår breda erfarenhet och högkvalitativa utrustning kan vi alltid utlova ett gott resultat. Ta hand om ditt hus! Det vinner du på i längden.

Dags för Dränering?

Om du känner en dålig lukt i källaren, ser att färgen börjat släppa på insidan av ytterväggarna och kanske till och med upptäcker fuktfläckar och mögel, då är det nog dags att dränera huset. Vänta inte för länge med dränering! Försäkringsbolagen ersätter i regel inte skador från fukt som kommit utifrån – det är upp till dig att se till att ditt hus håller tätt.

En välgjord värmeisolering och ett effektivt fuktskydd är det absolut bästa för din för din husgrund eller inredda källare.

Fukt och mögel i ditt hus kan dessutom ge upphov till hälsoproblem som allergi och astma. Låt oss utföra Din dränering så slipper du otrevligheter.

Isocert

Vi är ISODRÄN®-certifierade vilket garanterar att vi följer ISODRÄNS kvalitetssystem.

Din väg till en lyckad dränering

1. Boka ett besök

Första besöket är kostnadsfritt. Du beskriver din målbild och vi förklarar hur vi kan hjälpa dig att uppfylla den. Tycker du att våra tankar och idéer låter intressanta går vi vidare till nästa steg.

2. Offert och tidsplan

I steg 2 får du en tydlig och prisvärd offert med fasta priser på allt. Det är sådana offerter vi jobbar med och du får din offert inom bara ett par dagar. Tackar du ja kompletterar vi med en tidsplan som vi lovar att hålla. Från första spadtag till färdigt resultat brukar det ta cirka 2
veckor.

3. Utförande

Vi är certifierade enligt iSOCERT och arbetar utifrån ett kvalitetssystem.

4. Slutbesiktning

När arbetet är klart är det dags för slutbesiktning. Vi går igenom hela förloppet och du får fotografier och dokumentation som i detalj visar vad vi har gjort.

Dränering med ISODRÄN-skivan

Med hjälp av ISODRÄN METODEN kan du skapa bostadsstandard i källaren i såväl befintliga hus eller vid nybyggnation. ISODRÄN-skivans allt i ett funktion säkrar de krav som måste uppfyllas för uppvärmda källare och lokaler under mark.

Att göra på detta sätt, är att göra rätt från början till slut.

Vårt arbete från första spadtag till färdigt resultat tar normalt 2 veckor.

Resultatet blir en dränering som kommer att hålla i många tiotals år och leda till en behagligare källartemperatur och lägre värmeräkning.

Kort och gott om Dahlmark

Isocert

Vi är certifierade enligt ISOCERT och arbetar utifrån ett kvalitetssystem

Ansvarsförsäkring

Vi innehar försäkringsskydd upp till 10milj SEK.

Inga Dolda Kostnader

Klara och tydliga offerter är sånt vi jobbar med.

Innehar F-Skatt

Vårt org nummer är 556974-1613 samt Godkänd F-Skatt.

ROT - Avdrag

Vi hjälper er med rotavdrag och ansöker hos SKV.

Egen Personal

Alla tjänster utförs med egna anställda.

Utförda projekt 

Här är några dräneringsprojekt vi utfört. För att se fler projekt klicka under Referenser.

Dränering Djursholm

Dränering med iSODRÄN®-metoden av fastighet. Källarväggar isolerade med 200mm iSODRÄN®

Dränering Kista

Dränering med iSODRÄN®-metoden av 3 st fastigheter, Tilläggsisolerat med 100mm iSODRÄN®

Dränering Täby

Dränering med iSODRÄN®-metoden av fastighet. Källarväggar isolerade med 100mm iSODRÄN®

Dränering Enskede

Dränering med iSODRÄN®-metoden av fastighet. Källarväggar isolerade med 100mm iSODRÄN®

Dränering Danderyd

Dränering med iSODRÄN®-metoden av fastighet. Källarväggar isolerade med 100mm iSODRÄN®

Dränering Lidingö

Dränering med iSODRÄN®-metoden av fastighet. Källarväggar isolerade med 200mm iSODRÄN®

Några ord från våra kunder

“Vi har en bergknalle på tomten invid huset och förstod att dräneringsarbetet kunde bli komplicerat. Men Dahlmarks personal var kunnig och löste jobbet snabbt och professionellt”.

“Dahlmark gjorde ett superjobb när de var här. Källaren är fin igen. Dessutom är våra elfakturor lägre än före dräneringen. Det känns bra att vi inte längre eldar för kråkorna”.

“Efter att Dahlmark hjälpt oss med dräneringen har vår tidigare lite unkna källarlukt helt försvunnit. Källaren har också blivit varmare, vilket var efterlängtat”.

“Vår källarvägg hade flera fuktfläckar och färg som flagnade. Då kom Dahlmark hit och gjorde en hjälteinsats. Efter tre månader var väggen torr och fin. Nu har vi målat den!”.

Se våra utförda arbeten 

Certifierade enligt iSODRÄN®

En dag med Dalmark!

Vi hjälper dig givetvis

Hoppas att du har fått en bra känsla för vilka vi är och vad vi kan bidra med för att få din dränering i bästa skick. Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att ringa eller mejla. Använd gärna formuläret här nertill.

Begär Offert